Μάιος 2016
Αποτελέσματα αναζήτησης : Θέσεις Εργασίας
  • Επαγγελματικές ευκαιρίες σήμερα
    Όπως κάθε μήνα, ανακοινώνουμε κάποιες θέσεις - ευκαιρίες εργασίας που μας γνωστοποιούνται. Υποψήφιοι εργοδότες που ενδιαφέρονται να προσφέρουν πρακτική εργασία σε αποφοίτους μας για το καλοκαίρι παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας!

    Μάιος 2016
  • Επαγγελματικές ευκαιρίες 2016
    Το γραφείο επαγγελματικής ανάπτυξης (CDO) του ΣΑΚΑ είναι καθημερινά σε συνομιλίες και συναντήσεις με αποφοίτους και ευρύτερα ανθρώπους της αγοράς. Ο στόχος μας είναι να μαθαίνουμε τι ανοίγματα υπάρχουν στην αγορά, και να βρίσκουμε τρόπους να σας δια-συνδέουμε με αυτά, υποστηρίζοντας σας.

    Απρίλιος 2016
  • Ανοίγματα της αγοράς
    Η αγορά, αν και επιφυλακτική με θέματα προσλήψεων, έχει ανάγκη από ανθρώπους με κινητοποίηση, με ιδέες, με διάθεση για συνεργασία, και ενδιαφέρον να συμβάλλουν στην ανάπτυξή της.

    Μάρτιος 2016
  • H EY προσλαμβάνει
    ΕΥ (Ernst & Young), μία εταιρεία με παγκόσμια παρουσία και εμβέλεια, με μεγάλο portfolio υπηρεσιών, και άρτια εκπαιδευμένο δυναμικό, που αναπτύσσεται δυναμικά. Μία εταιρεία που αναζητά επαγγελματίες με εμπειρία σε κάποιους τομείς αλλά και νέα παιδιά που μόλις έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους.

    Φεβρουάριος 2016
  • Το 2016 προσλαμβάνει δυναμικά
    Οι επαγγελματικές ευκαιρίες παρουσιάζονται σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς με το ξεκίνημα της χρονιάς. Transfer pricing, law practice, P.A. για υψηλόβαθμα στελέχη, υπεύθυνος μάρκετινγκ και εκδηλώσεων, ασφαλιστικοί σύμβουλοι είναι μερικές από τις θέσεις που γνωρίζουμε αυτή την περίοδο.

    Φεβρουάριος 2016
  • Η Αγορά προσλαμβάνει
    Προγράμματα πρακτικής εργασίας για το 2016, και θέσεις εργασίας που τρέχουν αυτή την περίοδο και έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μην ξεχνάτε παράλληλα να επικοινωνείτε με το CDO για πιο επίκαιρες ευκαιρίες και νέα της αγοράς.

    Δεκέμβριος 2015
  • Νοέμβριος 2015. Η Αγορά προσλαμβάνει
    Μέσα σε μία χρονιά ιδιαιτέρως ανατρεπτική, οι οργανισμοί σχεδιάζουν την πορεία τους και αναζητούν το ανθρώπινο δυναμικό που θα τους βοηθήσει να πετύχουν τους στόχους τους και για το 2016. Δείτε ενδεικτικά κάποιες ευκαιρίες εδώ, αλλά κυρίως επικοινωνήστε μαζί μας για πιο άμεσα και επίκαιρα νέα.

    Νοέμβριος 2015
  • Επαγγελματικές ευκαιρίες 2015-2016
    Οι ευκαιρίες υπάρχουν, αρκεί να τις αναζητούμε ενεργά. Αριθμητικά είναι σαφώς λιγότερες στη χώρα μας από το 2010 και μετά, αλλά ακόμα και σε οργανισμούς που απολύουν υπάρχει κινητικότητα και ενδιαφέρον που οφείλουμε να διερευνούμε περαιτέρω.

    Σεπτέμβριος 2015
  • Η αγορά αναζητά νέους με δεξιότητες
    Ευκαιρίες καριέρας σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Οι απόφοιτοι που έρχονται σε επαφή μαζί μας γνωρίζουν καλά την αγωνία μας να βρούμε βιογραφικά για θέσεις που μας ανακοινώνουν οργανισμοί με πολύ ενδιαφέρουσα δραστηριότητα, αλλά συχνά με πολύ εξειδικευμένες ανάγκες.

    Ιούνιος 2015
  • Η EY (Ernst&Young) Greece προσλαμβάνει
    Η EY Greece, μία εταιρία που βοηθά ενεργά να χτιστεί ένας καλύτερος επαγγελματικός κόσμος, αναζητά νέους επαγγελματίες που διακρίνονται από αναλυτική σκέψη, ομαδικότητα, άνεση επικοινωνίας, ευελιξία, οργανωτική ικανότητα και πάνω απ’ όλα διάθεση για μάθηση και ανάπτυξη μαζί με την εταιρεία.

    Ιούνιος 2015
  • Επαγγελματικές ευκαιρίες 2015
    Ευκαιρίες εργασίας που είναι ενεργές αυτή την περίοδο, και μας αφορούν. Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα και να κάνετε αίτηση σε κάποια από τις θέσεις που αναφέρονται εδώ, επικοινωνείτε με το CDO μέσω e mail ή τηλεφωνικώς.

    Μάϊος 2015
Δείτε το bulletin του ΣΑΚΑ Αρχείο
© 2016 Career Development Office Powered by Converge
DISCLAIMER | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Career Development Office
Υπεύθυνη: Ξένια Πασχοπούλου ’91
Σύλλογος Αποφοίτων
Κολλέγιο Αθηνών - Κολλέγιο Ψυχικού
Στεφάνου Δέλτα 15, 154 52, Π.Ψυχικό
Τηλ: 210 6722067, Fax: 210 6748844, e-mail: cdo@saka.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: